Principal interiorsL’edifici lacti abandonat que s’ha convertit en una impressionant casa de camp de quatre habitacions

L’edifici lacti abandonat que s’ha convertit en una impressionant casa de camp de quatre habitacions

Crèdit: Millie Pilkington / Country Life P

El pare de Kate Priestley va transformar aquesta dependència en plomes de vedells a la dècada de 1990. Actualment, és la llar d'una família diferent - una humana. Anna Tyzack informa.

Les conversions externes són tota la ràbia. No és difícil comprovar per què: els avantatges dels requisits de planificació més baixos i una pissarra en blanc virtual atrau els més creatius entre els promotors immobiliaris i professionals. Tot i que hem vist la nostra proporció justa de conversions d'ovelles i de coloms, no hi ha conversions més grans.

La lleteria de Duddle Farm, a prop de Dorchester, Dorset, va ser traslladada a una altra granja local a principis de la dècada de 1900 (es pot dir perquè les bigues estan numerades) i va ser transformada en plomes de vedella pel pare de Katie Priestley als anys noranta. Quan es va diversificar en els nabius i la silvicultura, la lleteria es va deixar buida.

No va ser fins al 2015, quan la florista estava embarassada del seu tercer fill, que els pares de la senyora Priestley van suggerir que ella i el seu marit, Matt, la transformessin en una casa familiar. "Els constructors van aconseguir completar l'obra en set mesos, de manera que vam poder traslladar-nos abans que arribés el nadó", recorda.

Això no va suposar una cosa important a causa de l'escala de l'edifici, que té forma de L i hi havia tractors i maquinària agrícola, així com el bestiar. L'allotjament inclou ara quatre habitacions, una oficina, un safareig, una sala d'estar i una àmplia cuina de doble alçada amb bústies exposades. "Estem sens dubte amb molt de gust: podríem encaixar la nostra antiga cabana i jardí només a la cuina", diu la senyora Priestley. "Ara podem tenir 35 asseguts al dinar de Nadal".

La cuina és l’eix principal de la vida familiar, pintada en blau, grisos i blancs, amb sofàs, armaris de joguines i una enorme taula de menjador, a més d’una illa Aga i cuina. S'obre al jardí, on els nens podran muntar les motos i les motos i passejar a la masia dels seus avis.

"Estava decidit a viure d'aquesta manera comunitària, multigeneracional", confirma la senyora Priestley. "És una manera intel·ligent d'utilitzar un edifici que ja no tenia ús i que és un espai encantador per viure-hi."


Categoria:
El colom que es va convertir en una deliciosa casa de camp
Una casa de famílies catalogada amb el bon grau II, restaurada amb jardins deliciosos