Principal interiorsThe Designer's Room: la visió de Victoria Meale sobre una cuina que és un eix per a la vida familiar

The Designer's Room: la visió de Victoria Meale sobre una cuina que és un eix per a la vida familiar

Crèdit: cuina de Victoria Meale
  • Cuines

Victoria Meale ha creat una cuina que proporciona un marc ideal per a la vida familiar. Va explicar el pensament que hi ha al darrere a Amelia Thorpe.

Quan una cuina no és una "cuina">>

"Les cuines d'avui requereixen un enfocament diferent i més atent", diu. "Cal sentir-se còmode i acollidor, amb una sensació més suau que les habitacions purament funcionals del passat".

Un equilibri de pràctica i calidesa va ser clau per a l’èxit del disseny de Victoria per a aquesta casa familiar a Barnes, al sud-oest de Londres. Fidel als seus orígens victorians, la cuina era petita i formava part d'un seguit de petites habitacions poc equipades ("moltes portes", diu Victoria) a la part posterior de la casa.

"Vam eliminar les parets interiors per obrir l'espai i crear una habitació molt més gran, ocupant la mateixa petjada", explica.

Les claraboies i les portes de vidre a l’estil Crittall permeten la màxima llum a l’habitació, amb les portes que ofereixen accés directe al jardí.

Però, com crear un disseny resistent, adequat per a una parella amb cinc fills a qui els agrada cuinar i entretenir, sense optar per les files serioses d’armaris i electrodomèstics ">

"Igual que posaria una taula en relació amb la xemeneia en un menjador, així que era important col·locar la taula aquí a prop de l'Aga i en un espai que també enllaça amb l'illa".

L’illa en forma de L és una altra característica clau de la sala, que serveix tant per objectius estètics com funcionals. Més lleuger i poc semblant a un disseny rectangular, el costat del menjador ofereix prestatgeries per a pantalles atractives i espai per relaxar-se en els tamborets de la barra i les altres cases de reciclatge de papereres, calaixos i coberts.

"Els mostradors es queden fora de la zona de treball de l'habitació sense haver de tallar el cuiner de la conversa a la taula", diu Victoria.

L'absència d'unitats penjades a la paret manté la sensació oberta de la zona principal i es construeixen una sèrie d'armaris alts sota una secció de sostre inclinat per allotjar el centre de bugaderia. Les prestatgeries obertes al costat aporten caràcter i en algun lloc per emmagatzemar condiments, a prop de l'Aga, amb un suport de vins perfectament ranurat.

És probablement la paleta de materials naturals que faci el màxim per millorar la calor acollidora d’aquesta habitació: una acurada evitació de res massa brillant, en tons que enllacen molt bé amb la verdor del jardí, emmarcat per les portes de vidre. Els taulers de roure gruixuts i rasprats, massís, cobreixen el terra, amb la mateixa fusta que s’utilitza per fabricar els panells horitzontals de l’ebenisteria, dissenyats per Victoria.

Els armaris estan pintats en una suau ombra de gris-blau amb una pintura ecològica respectuosa amb el medi ambient i el taulell de la illa és de granit blau, amb un acabat afinat escollit per millorar la bellesa de les estriacions naturals.

ÚLTIM PROJECTE // Primer aspecte d’un dels meus projectes més recents al qual he sortit per dissenyar aquesta tarda ... ???? #watchthisspace #interiordesigner #sustainabledesign #interiors #interiordesign #victoriameale #victoriamealedesign #backtowork #wed Wednesday #wellnesswed Wednesday #nontoxic #sustainable #organic #natural #healthyinteriors #stylist #interiorstylist #instadesign #instrucció

Una publicació compartida per VICTORIAMEALE (@mysustainablelife) el 20 de setembre de 2017 a les 15:00 PDT

"Amb el color de la fusteria, faig servir blanc a les parets per crear una sensació fresca i moderna", continua Victoria.

Aquí, l’ombra neta proporciona un fons nítid a la pintura ingènua a sobre de l’Aga, unes prestatgeries senzilles amb exhibicions de ceràmica llançada a mà i un parell de llums industrials de paret. "Normalment, no hi ha cap cosa d'aquestes coses penjada sobre una Aga", afegeix, però afegeixen un toc personal i peculiar que de forma instantània fa que la sala se senti més com un espai de vida que no pas una habitació purament funcional. "

El mateix s’aplica a l’elecció de les tonalitats de canya per a les llums penjants (proveu Cox & Cox per alguna cosa semblant), que no és típic del disseny de cuina “estàndard” i passa el focus de l’espai “funcional” al “living”.

Més personatge prové de l’antiga taula de la masia i les cadires de les rodes, peces molt estimades que porten anys en família. "Odio la idea que rebutgem els anomenats" mobles marrons "- per a mi, barrejar en algunes peces antigues o hereus familiars favorits un personatge a una habitació", diu Victoria.

Per completar l'efecte acollidor, hi ha comoditat i textura a cada torn, des de les catifes de cànem trenat fins als llançaments suaus de llana i els coixins de cadira recoberts de lli. En definitiva, què fa que aquesta cuina sigui més que una cuina? "És una sensació real de ser el cor de la llar", diu Victoria amb fermesa.

Victoria Meale estrena aquest mes un segon estudi - www.victoriamealedesign.com


Categoria:
Climbing Ben Stack: una muntanya perfecta i cònica, amb camins adornats amb campanes, violetes i orquídies
Una casa pairal Dartmoor amb hidroelectricitat pròpia i espai per a cavalls i helicòpters