Principal interiorsDes de la comptabilitat fins a la cuina familiar: un espai social amb calidesa i grandiositat

Des de la comptabilitat fins a la cuina familiar: un espai social amb calidesa i grandiositat

Crèdit: Turner Pocock
  • Cuines

Bunny Turner ha transformat l'antiga oficina de comptabilitat en una cuina familiar eliminant falsos sostres, encarregant una taula i combinant la bellesa clàssica amb la durabilitat.

Al reformar un apartament en una mansió de Kensington, Bunny Turner de Turner Pocock va assumir el repte de transformar l'oficina d'un antic comptador en una cuina. "S’ha abaixat els sostres per acomodar els serveis, interferint amb l’alçada de la finestra d’una manera horrible", afirma Bunny.

"Les cortines de lli blau gris tenen una sensació rústica que compensa la grandiositat de l'espai"

"L'objectiu era celebrar les característiques del període de la sala." En eliminar els falsos sostres, es va restaurar tota l’alçada de les finestres i es va utilitzar la badia per a una taula de menjador ovalada de Julian Chichester, que es va fer a mida per adaptar-se a l’espai.

"Els armaris estan acabats amb nanses de llautó cremat per donar un toc de calor"

L’ebenisteria clàssica s’ajusta a l’edat de la propietat i l’illa gran es va dissenyar com a zona principal de preparació. Els armaris estan pintats a la pissarra III per Paint & Paper Library i acabats amb nanses de llautó esmaltat per afegir un toc de calor.

"Les taules de treball de quars i els esquitxats combinen la bellesa clàssica del marbre amb la porositat zero i la durabilitat d'un material modern dissenyat." La mirada es fa ressò d’un sòl de pedra de Bourgos, complet amb una sanefa que envolta l’illa.

“L’estil de casa Turner Pocock és la gent. Tot comença i acaba amb el client, la resta és secundària per a nosaltres. "

Els grans llums penjolls globus s'adapten a l'impressionant escala de l'habitació (el seu acabat de llautó antiquat fa ressò d'altres detalls metàl·lics de l'esquema). Les cadires de bar Opera de Soane estan entapissades en un cuir de color blau tinta i les cortines de lli blau gris de Mark Alexander tenen una sensació rústica que compensa la grandiositat de l’espai.

Turner Pocock veu el seu paper com a facilitadors de l'estil de vida dels clients amb un simple objectiu: ajudar-los a viure millor a casa seva.

Per obtenir més informació sobre Bunny Turner i l’estudi d’interiorisme Turner Pocock, visiteu www.turnerpocock.co.uk


Categoria:
La meva pintura preferida: el marquès de Cholmondeley
Recepta: curri de pollastre, bròquil i cigrons a la planxa