Principal interiorsUna de les cases de camp menys conegudes de John Nash surt al mercat

Una de les cases de camp menys conegudes de John Nash surt al mercat

  • Castells i finques
  • Primera història

Dissenyat principalment per John Nash, Warrens a Bramshaw, a Hampshire, està envoltat pel Nou Bosc.

En una de les vendes de cases de camp més interessants que es van veure a Hampshire durant molts anys, elegants Warrens, classificats al grau II *, van establir 183 hectàrees de gloriós parc i pastures a Bramshaw, a la cantonada nord-est del New Forest National Park., ha estat llançat al mercat a través de Strutt & Parker a un preu guia de 9, 75 milions de £.

Warrens va ser una de les cases de camp menys conegudes de l’arquitecte Regency John Nash, Warrens va ser construïda el 1801-2 per a George Eyre, scion d’una propietat propietat de propietats de la propietat de Wiltshire i que es ven per primera vegada, havent estat la seu del set de Forest New. generacions d’Ulls.

La finca pren el seu nom de la família Warren o Waryn, que posseïen terres a Bramshaw, aleshores a Wiltshire, més tard a Hampshire, una de diverses mansions concedides a la poderosa família de Lacy, el descendent del qual, l'hereva Elizabeth de St Omer, es va casar amb Thomas. Waryn al segle XIV.

A principis del segle XVII, Simon Warren va augmentar la seva propietat terrestre a la parròquia fins que, el 1746, el seu besnét, William Warren, va vendre la finca a Samuel Yonge de Romsey, el fill del qual la va vendre a Samuel Orr el 1789. anys després, Orr va vendre la finca a l'estudiós George Eyre, per després convertir-se en el Fellow of All Souls 'College, Oxford.

Des del segle XVII, la família Eyre va aconseguir la distinció en diversos camps, inclosos l’Església, el dret, la ciutat de Londres i la política local i nacional.

George Eyre era el fill gran de Charles Eyre de Clapham, alt xerife de Surrey, que va consolidar la seva fortuna a la dècada de 1730 amb l'adquisició d'una meitat de quota en la patent de la Royal Printer i el desenvolupament del que es convertiria en la impremta familiar i -empresa editorial d'Eyre & Spottiswoode.

Un cop instal·lat a Warrens, Eyre va tirar les seves energies a l'administració local, convertint-se en magistrat, Alt Xerife de Wiltshire, un Verderer del Nou Bosc i alcalde de Christchurch. Primer de tot, es va proposar substituir la propietat existent de Geòrgia per una cosa més de moda i elegant i, al maig de 1801, Nash va rebre l'encàrrec de construir una casa nova clàssica amb un cost aproximat de 7.571 lliures.

La finalització estava prevista per al juny següent (data que es va demostrar ferotge optimista) i una entrada registrada pel propietari el 30 de juny de 1805 revela un total de 12.286 £ 2s 2D gastats "en l'edifici, etc de cada descripció".

Aquesta xifra pot incloure el cost d’una ampliació realitzada pel mateix Eyre, que després va emprar un arquitecte no identificat per duplicar la mida de Warrens creant una imatge mirall de l’edifici original de Nash a l’altre extrem de l’ala de servei. Els dos edificis estaven vinculats per una sala de conservació o jardí, probablement dissenyada per Nash.

A finals de la dècada de 1890, el nét d'Eyre, el mestre impressor George Edward Briscoe, Eyre of Eyre & Spottiswoode i una llum important en la història de la conservació del Nou Bosc, va heretar la casa d'un oncle solter, però, trobant-la massa petita per a una casa familiar, es va ocupar. l’arquitecte Arts i Oficis Philip Webb per ampliar-lo considerablement.

Webb va construir un bloc de tres plantes al costat oest de la casa i va crear una nova entrada principal a la cantonada nord-oest de la nova ala. Va conservar l'antiga cuina, afegint un pis de dormitoris per a homes, més una "habitació ocasional" i un estudi. Es va crear una "habitació comuna" familiar addicional mitjançant la inserció de portes dobles entre ella i el menjador de Nash.

La connexió de Webb amb Warrens va ser totalment oblidada al segle XX, quan el canvi social va fer que el seu bloc fos enderrocat, tot i que la seva fina habitació comuna es va mantenir intacta i ara serveix de menjador. També han sobreviscut obres de millora com els accessoris interiors, guix i ornaments de Webb, admirats per altres arquitectes d'art i manualitats, inclosos Lutyens.

“Algunes cases rurals importants angleses poden presumir d’un enfocament tan espectacular com el de Warrens, amb una increïble superfície de mig quilòmetre de longitud que recorre les 174 hectàrees de bosc i boscos de la finca, completament cercats i privats sense drets públics de ", diu l'agent venedor Charlie Evans, que destaca l'atractiu de la ubicació del New Forest de la finca i un fàcil accés a Londres, Winchester i la costa de Hampshire.

Amb una bona conservació per successives generacions de la família Eyre, Warrens ofereix una superfície habitable de 14.570 metres quadrats a la casa principal, incloent cinc / sis sales de recepció, nou dormitoris i cinc banys.

També hi ha un apartament de personal, una casa de jardí i una casa de xofer. Suposem que el vostre pilot només haurà de defensar-se.


Categoria:
La finca esportiva escocesa que abans era la llar de Sir Walter Scott
L’oficina de correus més antiga del món amb perspectiva de tancament després de 317 anys